MCX napisał(a):

|
Gra na żenującym poziomie, gol z przypadku (asysta Pawełka), a ci goście grają ze sobą w tym składzie nie od dziś, ani nie od wczoraj. .?
|
To jest najbardziej bolesne. Goście po miesiącu przygotowań nie zaskoczyli przeciwnik niczym. Żadnych nowych rozwiązań, zagrań. Przecież to że grają non stop w tym samym składzie powinno być na ich korzyść. Powinni rozumieć się bez słów. Nie wiem co oni,Skorża robili w tych ciepłych krajach. Brak wzmocnień to jedno, ale wszystkiego na to zgonić się nie da. Paranoja,syf i pożoga. XXI wiek a Piotr Brożek trzyma się swojej pozycji nie schodząc ani razu na skrzydło. Ile przez to podań Małeckiego było nie zamkniętych. ****a,od czego tam jest trener, jak się pytam?Nie umie zespołu ustawić na Polonię Bytom? Ten Diaz idiotycznie biegający, kto go tak ustawił?Żenada panowie.Podkreślam jeszcze raz. Żenująca gra, bez pomysłu, brak zaangażowania nie jest wynikiem braku wzmocnień. Nie wiem czy Skorża ma jakiś autorytet u tych piłkarzy. U mnie go bynajmniej nie ma, choćby po sprowadzenie Beto.