Wyświetl pojedynczy post
Fernando Redondo
Senior Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.02.2009, 07:16
Jakie są nasze potrzeby po zgrupowaniu? Niezmienne:
Oprócz Boguskiego nie ma partnera do ataku dla Brożka.
Na lewej pomocy z konieczności(mam nadzieję że z konieczności bo normalnie widziałbym tam Boguskiego) musi grać Diaz co ogranicza naszą siłę ofensywną.
Na prawej obronie widać jak na widelcu- jeżeli Singlar ma być naszym 1 prawym obrońcą na następne lata to już na początku jesteśmy na tej pozycji gorsi od Lecha i Legii.

Plusem jak dla mnie Pawełek. Odwalił straszną manianę w 37 minucie ale poza tym bez zarzutu. Pewny, świetne piąstkowania, dobre wyjścia i bez pajacowania- tego oczekiwałem. Poza oczywiście tą ferelną minutą kiedy spanikował.

Prawa pomoc jak dla mnie jest dobra w osobie Małeckiego. Podoba mi się gra tego chłopaka i w lepszej drużynie jeszcze bardziej by go można wykorzystać(to co spartolił Boguski to nie wybaczalne bo by było po meczu). Aż chciałoby się sprzedać Łobodzińskiego, niestety za 400tys Euro nie znajdzie się lepszego piłkarza na rezerwę i trzeba trzymać Łoba mimo zbyt wysokiego kontraktu jak na umiejętności.

Potrzeby.
  1. Przydałoby się zakontraktować Zieńczuka ale jeżeli zgodziłby się na taką rolę jaką pełnił w Bytomiu, a my jesteśmy w stanie zaproponować mu dobry kontrakt tylko z myślą o bardzo bardzo silnym rezerwowym.
  2. Lewy pomocnik do 1 składu. Ale jak widać kandydatury(np. ten Bozok z MFK Ruz) to Bednarz szuka piłkarzy klasy Singlara.
  3. Potrzebny napastnik- nie skreślam Beto, ale np.Sikora byłby idealny w obecnej sytuacji bo Boguski mógłby grać na lewej pomocy Brożek z Sikorą w ataku, a Beto się ogrywać w końcówkach. Tyle że chyba Brozek odejdzie więc będzie trzeba 2 kupić
  4. Prawy obrońca do pierwszego składu. Tutaj moim zdaniem kwestia jest paląca. Singlar jest za słaby jak na walkę o wyższe cele.
  5. Środek pomocy byłby ok jeżeli Gargule się uda--- powinny być jakieś newsy a nie ma, przecież wczoraj miał zabieg więc już powinno być wiadome czy tylne też poszło. Ale Jirsak, zupełnie nie wiem dlaczego, ale jak sobie porównam mecze w europejskich pucharach to chłopak zrobił staszny regres.
Ostatnio edytowane przez Fernando Redondo : 28.02.2009 o godz. 07:19.
Odpowiedz cytując