Wyświetl pojedynczy post
Fernando Redondo
Senior Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.02.2009, 06:59
Po takim meczu zawsze zastanawia w jakim kierunku idziemy. To co zobaczyłem w pierwszej połowie? Nie wiem czy piłkarze nie zdawali sobie sprawy o jaką stawkę grają czy Skorża za bardzo im wmówił że są lepsi technicznie od reszty w kraju (po remisach we wszystkich sparingach chyba o to ciężko).

Plusem w zachowaniu trenera jest że odstawił Cantoro. Z nim pewnie wynik byłby lepszy ale trzeba się tego trzymać, gdyż zawodnik ten zupełnie blokuje nam rozwój drużyny. Jeżeli chodzi o Singlara to jest to bardzo bradzo słaby jak na podstawowy skład zawodnik. I lepszy nie będzie. Zmiennik ok, ale nic więcej. Tutaj jednak wróciłbym przez te pół roku do Baszcza który jest lepszy. Zieńczuka to sprawa trudniejsza. Dla mnie pokazał ze jest idealnym zmiennikiem.

Piotr Brożek- co się z tym kolesiem stało? gra beznadziejnie. Jeżeli przy takich obrońcach boi się na pełnej szybkości włączyć do ataku to ja nie wiem. Coś jest z nim nie tak bo nie wykorzystuje swoich możliwości.

Diaz- ten się nie nadaje na lewą pomoc w sytuacji kiedy mamy strzelać bramki. No ale chyba chodzi o to że oprócz Boguskiego nie ma piłkarza który mógłby Brożkowi w ataku partnerować.

Ogólnie tragedia...
Odpowiedz cytując