Wyświetl pojedynczy post
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.02.2009, 00:39
Niektórzy to tu mają fantazję ... "Bełchatów ciupnie Lecha" .... ktoś tam u góry naskrobał. To sobie chyba nie zdajecie sprawy w jakim stanie jest teraz Bełchatów. Bełchatów to co najwyżej może być ciupnięty z 4-0 przez Lecha. ....

Mistrzostwo powinniśmy obronić własną postawą na boisku a nie rozglądaniem się na innych i modlitwami o to aby Legia kolejny raz sięgnęła dna jak dzisiaj czy żeby Lech w przypływie solidarności osrał się z jakąś Polonią Bytom czy Piastem czy inną Odrą...

Te wypowiedzi Skorży po meczu to jest dramat... Takie lanie wody... Zamiast nazwać sprawy dosadnie to on próbuje łagodzić sprawę...

Jednym słowem to nie tak miało być.... Jirsak , Diaz zupełnie bezradni... bez koncepcji niby w ataku mamy tego Brożka i Boguskiego ale za nimi to jest dziura jak z Krakowa do Gdańska.... Pomoc środek , skrzydła dramat. Liczyłem na to ,że po tym okresie przygotowawczym będzie jakiś postęp ,że będziemy grali lepiej niż na koniec rundy jesiennej... Nie chcę ,żeby moja ocena była zbyt pochopnie interpretowana ale Skorża coś chyba spieprzył w tych przygotowaniach... I to chyba nie jest tylko moja obawa tutaj....
Odpowiedz cytując