Wyświetl pojedynczy post
Martinho
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.02.2009, 23:55
Rozkminy tutaj jak ja pi***le. Ludzie k**a to jest pierwsza kolejka po zimie!! Sami wyjdzcie i grajcie w takich warunkach z polotem. W drugiej połowie zmiazdzylismy Polonię przecież mieli tylko jedną akcje na całe 45 minut. To jest zła gra? Brozek nie miał podań - ok, ale 2 sety zmarnował Zobaczycie że za tydzień wygramy z Polonią i ci sami co napiardalaja na naszych beda sie spuszczac ze szczescia. Wiele dużo ważniejszych meczów przed nami, Przeciwnicy póki co nam nie uciekają.

A co się stanie jak Wisła nie zdobędzie MP? Popełnicie zbiorowe samobójstwo albo się przerzucicie?
Dla mnie numerem 1 jest atmosfera na meczu a nie wynik sportowy także ja mistrzostwo poświęciłbym za to 1,5 roczne wygnanie. Jasne feta mistrzowska fajna sprawa ale czy wam sie juz w dupach poprzewracało? Druga Barcelona sie zaczyna robic, przynieście białe chusteczki w sobotę <lol>

edit Gucio 100% racji
Powód: ..
Ostatnio edytowane przez Martinho : 27.02.2009 o godz. 23:57.
"Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
Odpowiedz cytując