Wyświetl pojedynczy post
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.02.2009, 23:27
akakiusz napisał(a):Wyświetl post
Nie chce mi się czytać 16 stron wypocin, napisze więc tylko tyle:

Człowiek ponad 3 miesiące czeka na start ligi, żyje tym co się wokół drużyny dzieje, chodzi na sparingi przy minus 10 stopniach, a skórokopacze i tak wszystko mają w dupie. Przez brak ambicji straciliśmy te punkty...

Brak ambicjii w pierwszej polowie dodam.........w drugiej juz cos im sie chcialo....

Ale dlaczego zespol ktory ma gonic Amike,chce przez zwyciestwo zrownac sie z nimi punktami ,jezdzi na obozy i trenuje sobie w komfortowych warunkach w Hiszpanii ,co chwile slyszymy o wielkiej mobilizacjii i ambicjii .i........

przychodzi pierwszy mecz rundy ,i wyglada jakby im sie biegac nie chcialo....dlaczego?

Naprawde nierozumiem postawy zespolu w pierwszej polowie.Bidna Polonia juz cos tam probowala ,przynjamniej chciala ....

Skorza musia w szatni sie niezle wk****** ,bo dało to chyba do myslenia co poniektorym ale sam fakt martwi,ze znowu widac TO SAMO TE SAME PODEJSCIE i tu nic sie nie zmienilo.

Ja tam nic krakać nie chce,runda dopiero ruszla ,ale z taka mentalnoscia to my zabawe z Legia i Amka o majstra skonczymy szybko jak nam zwyczjnie oni odjada...

Zespol musi miec JAJA,niestety dzis tego nie bylo,mam nadzieje ze to ostatni raz.

P.S Znow nie che krakac ale ten Beto to chyba Kmiecik II.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując