Wyświetl pojedynczy post
element
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.02.2009, 21:13
Samoth napisał(a):Wyświetl post
Skoro tak wysoko cenisz możliwości naszych graczy i przywołałeś wygrany mecz z Barcą, to odpowiedz mi proszę dlaczego tego sukcesu nie powtórzyli z TH lub też dlaczego w wielu spotkaniach ligowych poprzedniej rundy dali delikatnie mówiąc .. ciała ?!
Jest odpowiedz w moim tekście który cytujesz ale widocznie przegapiłeś :

element napisał(a):Wyświetl post
Pewnie z drużynami od 10 miejsca w dół. I to przy dobrych wiatrach.

W 19 kolejce możemy wygrać z Groclinem/ Polonią.

I gdzie tu logika?

mecz meczowi nierówny bo idąc tym tokiem rozumowania jakim cudem wygraliśmy np. z Barceloną? nie wspominając o wielu , wielu , wielu innych ekipach notowanymi wyżej od Bytowskiej Polonii.
Sam sobie właśnie na to pytanie odpowiadasz. W PIŁCE NIE MA LOGIKI ! Wisła jest MP 2008 , dziś remisuje z Polonią Bytom, w następnej kolejce np. wygrywa z Warszawską i gdzie tu logika?
Takich przykładów można podać na 184764837647676 stronach ogromnych kartek A4 z całego piłkarskiego świata.

PS. I jeszcze nieraz dadzą ciała i jeszcze nie raz powtórzymy tak piękne chwile jak te z Reymonta podczas meczu z Barceloną(to był tylko ost prosty przykład, których mógłbym podać wiele)

Wielu z Was po prostu błędnie do tego podchodzi. "No skoro my jesteśmy MP to czemu remisujemy z Polonią Bytom?" "Jeśli z nimi remisujemy to z kim my mamy wygrać? z kimś 2 ligi?"
Na takie pytania najmądrzejszy człowiek na świecie nie odpowie.
Ja też nie mogę znaleźć odpowiedzi na pytanie czemu dziś zrobiłem 54 kapek, a dzień wcześniej tylko 32..
Tyle ode mnie bo nie chce mi się tego powtarzać w kółko.

@ live z 78 min z meczu Polonia/ Groclin - Legia
Cytat:
Polonia jest zdecydowanie lepsza i raz po raz atakuje bramkę Muchy. Legia nie istnieje
Może mi ktoś odpowiedzieć jakim cudem, skoro Legia jest wyżej do KSP / Groclinu ?
Ostatnio edytowane przez element : 27.02.2009 o godz. 21:39.
Odpowiedz cytując