Wyświetl pojedynczy post
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.02.2009, 21:10
Nie chcę bronic Jirsaka, bo zagrał po prostu fatalnie. Ale jak można ściągnąć zawodnika po 45 minutach dając mu do zrozumienia, że zagrał najgorzej w drużynie? Czy to wg Skorży ma go zmobilizować? Cały zespół zagrał katastrofalnie i nie wydaje mi się żeby Jirsak poziomem jakoś odstawał od reszty (ot po prostu częściej był przy piłce,coś próbował to tak to wygladalo), ale trener jakby wybrał sobie kozła ofiarnego. Czy tylko mi się wydaje że nasz trener jest do niego uprzedzony. Jak on ma zaskoczyć z formą skoro nie da mu się szansy rozegrać kilku meczów pod rząd w pełnym wymiarze czasu? Choćby Diaz zagrał wg mnie równie fatalnie jak Jirsak. I jestem niemal pewien, że Jirsak przestanie łapać się do kadry meczowej.

Po drugie, technika naszych jest porażająco słaba, a jak patrzę jak Boguski przyjmuje piłkę, która odskakuje mu za każdym razem albo na 2 metry, albo gdzieś mu się podbije do góry to jestem wstrząśnięty. To zresztą dotyczy większości graczy.

Nasza taktyka podobnie jak w rundzie jesiennej opiera się na wywaleniu piłki na aferę i może ktoś przejmie. Kompletnie brak prostopadłych podań, a jak w końcówce Sobol był przy piłce na 25 metrze nieatakowany i aż prosiło się o prostopadlą piłę do Beto, a Sobol zamiast podać za chwilę stracił piłkę to się zalamałem do końca.

Oby było lepiej już w środę, ale obawiam się, że wiele to my nie zmieniy w te kilka dni.
Ostatnio edytowane przez ciacho : 27.02.2009 o godz. 21:13.
Odpowiedz cytując