Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.02.2009, 20:37
Elendil napisał(a):Wyświetl post
proszę, nie mówcie, że gra Wisły w drugiej połowie była lepsza. W przekroju całego meczu nie było widać różnicy między nami a Polonią Bytom. POLONIĄ BYTOM!

Żadnej, absolutnie żadnej koncepcji na grę. I za to odpowiada trener,a nie gracze, nawet gdybyśmy kupili Christiono Ronaldo. Tu nie chodzi o wzmocnienia, bo graczy mam takich, że spacerkiem 3-0 powinno być dziś dla nas. Trener wg mnie nie wie jak poustawiać zespoł, jak mają grać. Długie piłki do przodu i a nuż się uda - co to za taktyka?
Gdybym mial amnezje ,to moglbym podobny wniosek wyciagnac ale.....Nie tak przeciez dawno wywalono trenera ,tez de facto za 'dlugie pilki do przodu i zadnej koncepcji w grze'.
Potem najpierw przyszedl jeden ktory mial za zadanie sprawic by gra bylo bardziej techniczna i kombinacyjna - dlugo nie pobyl , przyszedl tez drugi ,ktory majac cala zime do przepracowania zaklinal sie ze zespol bedzie gral pieknie i skutecznie - efekt - totalna niemoc i najgorsze miejsce w historii od wejscia TF do Wisly.

Jesli znow slysze ze kolejny trener jest do dupy, to ciezko mi w to uwierzyc.Gdzie Skorza nie jest trenerem idealnym , jednak mysle ze problem tkwi tylko i wylacznie w mizerii w pomocy i co ciekawe ten problem, z jedno-rundowa przerwa, mamy od czasu odejscia Kasperczaka a dokladniej od czasu odjescia graczy, ktorzy w lidze byli w stanie dominowac.

Teraz moze oprocz Brozka nikogo takiego nie mamy a podstawowym problem(o ktorym zreszta pisalem juz z rok temu) jest to ze nie jestesmy w stanie na polowie przeciwnika(z malymi wyjatkami) rozegrac 3, 4 pilek bez straty.Jedno podanie dobre drugie dobre, trzecie zjebane i tak jest w zasadzie non stop.Pytnie mozna postawic - kiedy akcja sie s.......i - czy juz w srodku boiska, czy moze troche dalej, czy tez dopiero pod bramka rywala.

Nie zgadzam sie ze Skorza ktory twierdzil ze problem w zeszlej rundzie bylo brak skutecznosci.Wd mnie problemem bylo i jest niemoc w konstruowaniu groznych atakow i brak szans nawet na to by ta szanse zmarnowac.

Pocieszajace jest tylko to ze blok defensywny jak zwykle zaprezentowal sie przyzwoicie i zamiast totalnego blamażu juz w 1 kolejce, mamy jedynie rozczarowanie.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 27.02.2009 o godz. 20:42.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując