Wyświetl pojedynczy post
Proximus
Senior Member

Od: 12.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.02.2009, 01:21
Też uważam że jednak gra Lecha(mimo że na całkiem przyzwoitym poziomie) opierała się głównie na szczęściu. Analizując ich grupowych rywali:

Nancy-Drużyna w kryzysie. W tamtym czasie byli chyba gdzieś na 13 miejscu(chyba odkreślam). Gdyby ich bramkarz nie wpadł z piłką do bramki/sędzie nie uznał gola którego nie było(?) wygrali by z Lechem u nich.
CSKA-to był naprawdę silny przeciwnik, tylko nie mogę zrozumieć tego że tak się podniecali golem Stilica skoro padł on po EWIDENTNYM błędzie bramkarza
Deportivo-właśnie odpadli z UEFY po dwumucze z Aalborgiem. Wynik dwumeczu: 1-6. Komentarz zbędny, choć jedyne uznainie tutaj dla Lecha że nie przestraszyli się nazwy
Feyenoord-to już paranoja jakaś, dostali się do UEFY ogrywając LEDWO szweckie Kalmar. Teraz są na 11 miejscu w lidze, ale (jako że jestem fanem Ajaxu śledzę poczynania Eredivisie) wtedy byli tuż ponad strefą spadkową.

Jak Lech wylosował Udinese to się wściekłem. Wylosować zespół który AKURAT w tym sezonie gra mega słabo i na 90% oleje p.Uefa i będze się skupiał na lidze. Ale w końcu fart Amice się skończył
Odpowiedz cytując