jachting napisał(a):

ToTylkoJa ja tak krótko Ci odpowiem bo nie chce m się rozwodzić .
Podniecasz się za bardzo,w sensie negatywnym .
Długa przerwa,Lech bez ławki rezerwowych i w sumie, nie najgorsza piłka ,ten etap to sukces .
Reasumując byliśmy w dupie,z odchłani wyjawia się droga . Jakby nie patrzeć idziemy do przodu,przyszłość się dobrze rysuje .
|
ale jak to Lech bez ławki? Po tylu zakupach? I właśnie o tym piszę.Lech nie idzie do przodu. Stanął w miejscu, a nawet się cofnął. Ostatnie okienko-super, a teraz? I to jest polska rzeczywistość. Kto zastąpi Wam Stilica jak odejdzie? Golik? Bo w kolejną taką perełkę nie wierzę, co pokazało już to okno transferowe.
no i widzisz, ja nigdzie nie napisałęm, że ten etap to nie sukces. Ale na kogo trafiał Lech? Na zespoły, które mają kryzysy- Nancy, Feyenoord, Depor(na wyjazdach grają padlinę) i teraz Udinese. A mimo to najlepsza w tej chwili drużyna z Polski grała z tymi zespołami na równi lub słabiej. Podstawy pod te kluby zespoły z tych samych lig, które nie mają kryzysów- Nancy(dajmy PSG lub Marsylia-Lyon pomijam, to inna bajka), Feyenoord ( PSV, Ajax lub AZ Alkmaar), Depor (choćby Villareal) i Udinese(np Lazio, pomijam Milan czy Inter). Nie widzę Lecha ani innego naszego klubu w tych meczach. Może ciężko Ci to przyznać, ale Lech na serio trafił na rywali, którzy mają mega kłopoty i kryzysy
a tu coś o Kikucie
http://www.youtube.com/watch?v=TX0fHftVgHU
Cytat:
|
no jedziesz, ja .......ę, dobij k***a, dobij, ja .......ę, o k***a, ja .......ę, k***a Kikut ja .......ę, ty geju k***a, ty k***o głupia
|
z komentarzy pod filmikiem