Temat
:
Europejskie puchary w wykonaniu polskich drużyn.
Wyświetl pojedynczy post
Pablo84
Senior Member
Od: 03.2004
#
2227
24.02.2009, 19:49
Wiślak1994
napisał(a):
Widze ,że nie dajesz za wygraną........ Nie wiem czy wiesz ale bardzo umilasz nam czas w tym temacie .
Po co dyskutować o meczach Amici jak można podziwiać "popisy" jakiegoś idioty. Jesteś jak ta "małpa w cyrku" i dostarczasz nam rozrywki... Widocznie lubisz jak cie ktoś miesza z błotem , udowadniając nie słuszność twoich tez. .....
Dlaczego nie odpowiedziałeś na moje pytanie na poprzedniej stronie
? Czyżbyś nie znał odpowiedzi
? A może zaniemówiłeś
? Wypowiadasz sie szczegółowo na temat spraw dotyczących czyjegoś poziomu inteligencji , a sam unikasz odpowiedzi na proste pytanie , które cie kompromituje i udowadnia twoje "uwielbienie" dla Reksia.
Mam dla ciebię propozycje : Daj sobie spokój z odwiedzaniem naszego forum i wróć jak sie skończy sezon.
Wtedy będziesz mógł ponarzekać jak to nam się udało, że "fuksem" zdobyliśmy mistrzostwo itd.
My będziemy mieli dobry humor więc może przyznamy ci racje ,że słusznie wygraliście z nami 4:1 (bo pewnie wtedy jeszcze będziesz tym podniecony........ ) i będziesz mógł się pochwalić kolegom na podwórku ,że w końcu ktoś cie "docenił " na forum Wisły bo czekasz na to od ponad 2 lat......
W czasie tej przerwy zastanowisz sie zarazem jak sie nazywa twój klub .............
Pozdro
A jak nie zdobędziemy, to co?
Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Pablo84
Zobacz publiczny profil
Wyślij prywatną wiadomość do Pablo84
Znajdź inne posty napisane przez Pablo84