Wyświetl pojedynczy post
Fernando Redondo
Senior Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.02.2009, 17:32
No to piękne rokowanie jak tylko przednie to powrót do TRENINGÓW pod koniec sierpnia, jak jeszcze tylne to pod koniec pażdziernika czyli de facto myślę że naprawdę kicha jezeli tylne też zerwane:( Jeżeli nie będzie przez rok grał, potem już raczej nie wróci do dyspoycji. Cóż czekamy do piątku. Fatalna sprawa...

Może być 2 Niedzielan... nie chcę porównywać do Dawidowskiego bo tego jakoś nie lubię(chyba przez opinię lenia, ochlejusa i hazardzisty jaka o nim krąży).. Garguła i Niedzielan to goście naprawdę ok. Mam nadzieje że jednak łukasz wróci do formy..

Ja jednak chciałbym wam zwrócić na jedno uwagę. Kontuzja została odniesiona w nieszczęśliwych okolicznościach. Ale jednak jak porówna się to do siły z jaką wszedł wtedy w Niedzielana... wydaje mi się że po prostu więzadła Garguły mogły być już w fatalnym stanie w tym kolanie. Kibice GKS mówią że już nie raz to kolano leczył. Tak więc pewnie prędzej czy później tej kontuzji by doznał.
Może to i lepiej że zdażyła się teraz i jest jeszcze szansa na to że w Wiśle dojdzie do formy. Bo jakby ją złapał za pół roku to by był dramat na maksa. A tak jest jeszcze nadzieja. A będzie większa jeżeli okaże się że zerwało się tylko przednie, a tylne jest ok... Ważne żeby jeszcze zagrał w tym roku, bo jakby miał czekać do wiosny bo u nas się nie da to proponowałbym go gdzieś wypożyczyć od października do lutego do 2 ligi portugalskiej(oczywiście na nasz koszt) bo inaczej zapomni jak się gra w piłkę...

Najgorsza wydaje się ta cholerna przerwa zimowa... bo po pierwsze wtedy twarde boiska, a po drugie długi okres i czas bez piłki się wydłuży...(gdyby poszło też tylne więzadło)
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 23.02.2009 o godz. 22:41.
Odpowiedz cytując