Wyświetl pojedynczy post
Janusz13
Member

Od: 02.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.02.2009, 22:31
Cytat:
Wisła to przedsiębiorstwo, które musi bardzo dbać o swoją markę. Nawet jeśli mamy przejściowe trudności.
Jeśli dbaniem o swoją markę masz na myśli (żeby nie użyć słowa okłamywali) robienie kibicom nadziei, dla kupienia karnetu czy czego kol wiek tam, to moim zdanie jest to mijanie się z celem. I nie mówię tu o Jacku Bednarzu, który w każdym wywiadzie podkreślał że "chciałby", a nie coś zrobi.
Mimo wszystko do prezesa Wilczka dużych pretensji nie mam ale powinien bardziej ważyć słowa. Dodam że jestem zadowolony z jego prezesury.
Cytat:
Szerokim łukiem omijaj też wszelkie "niusy" transferowe - 99% to chłam, nie mający żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Mylisz się, co najmniej 50% z tego chłamu to propozycje Jacka Bednarza odrzucane przez RN.

Tak naprawdę nie trudno zauważyć o co chodzi w naszym klubie. Są dwa obozy Skorża, Bednarz, Wilczek kontra "zaufani" ludzie Cupiała. Kwestia jest teraz kiedy ten drugi obóz wytłucze ten pierwszy bo jak na ten moment to obóz Bednarza trzyma się nadspodziewanie długo. Z informacji SKWK wynika, że podkopy prowadzone już były. Wiem, że nic nowego nie odkryłem, nie od dziś wiadomo, że nie wszyscy ciągną ten wózek w jedną stronę.
Ostatnio edytowane przez Janusz13 : 22.02.2009 o godz. 22:37.
Odpowiedz cytując