Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.02.2009, 21:23
Griszka30KR napisał(a):Wyświetl post
Co rozumiesz przez .... po słowie jakimś?
Domyśl się
Zauważ, że z jakiegoś powodu nie umieściłem tego słowa w poście...

Griszka30KR napisał(a):Wyświetl post
Nie ma słowa obiecuje ,sa raczej swoistego radzaju deklaracje.Po drugie to pierwsze lepsze przykłady,a były dobitniejsze.
Punkt widzenia , zalezy od punktu siedzenia....
Matko, ale walisz komunały.
Chcieć, to nie to samo co planować. Ba, być może nawet mieli to w planach, ale one w końcu nie wypaliły. Mnie to nie dziwi, trudno dopiąć transfer, gdy początkowa oferta jest bardzo zbliżona do maksymalnej, na jaką sobie możemy pozwolić.

No, ale skoro uważasz, że Wilczek z Bednarzem Ci coś obiecali... Nie wiem, skontaktuj się z nimi, może o tym zapomnieli

Janusz13 napisał(a):Wyświetl post
Tak na pewno Wilczek wypowiedział te słowa żeby podpisać kontratak ze sponsorem tydzień przed zamknięciem okienka.
Mówiłem, że kiepsko rokujesz i proszę - sam to na każdym kroku potwierdzasz.
Jak myślisz, czy oni negocjowali na dzień przed podpisaniem kontraktu? Myślisz, że wcześniej sponsor nas nie interesował?
Pomyśl...

Janusz13 napisał(a):Wyświetl post
Nie miałbym problemu gdyby Wilczek powiedział wprost, nie ma kasy nie będzie transferów, a nie .......ił bezsensu te brednie, w końcu on jest prezesem, odpowiada poniekąd za swoje słowa.
Przeczytaj mój post jeszcze raz, tylko tym razem dokładnie. Masz tam kilka powodów, dla których ani Wilczek, ani Bednarz nie mogli tego zrobić. Wisła to przedsiębiorstwo, które musi bardzo dbać o swoją markę. Nawet jeśli mamy przejściowe trudności.

A jeśli masz z tym taki wielki problem, to mam dla Ciebie dobrą radę - nie czytaj. Nie tylko wypowiedzi naszych działaczy, ale wszystkich innych również. Szerokim łukiem omijaj też wszelkie "niusy" transferowe - 99% to chłam, nie mający żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 22.02.2009 o godz. 21:30.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując