|
Sądzę że Marcelo z Sobolem zagrają w środku pola. Głowa z Cleberem będą tworzyć parę stoperów. Największą wątpliwością jest dla mnie prawa obrona, Singlar czy Baszczu ? Lewa obrona Piotrek Brożek, który będzie wymieniał się ostro z Diazem tak że przeciwnicy będą sie gubić, uważam że to nasza najsliniejsza broń, wymienność funkcji Piotrka Brożka z Diazem. Prawa pomoc zarezerwowana dla Małego, a w ataku z panem którego nazwiska nie trzeba tu podawać będzie grał Boguski. Oglądając mecz mecz z Piastem, wyglądało to wszystko nieźle jednak martwi mnie to że za dużo tam było Pawła Brożka. Nie to że robił coś źle ale jak nie daj boże jak go zabraknie to nie wiem czy oni sobie na tym boisku poradzą.
I wypada mi napisać jeszcze coś pogrubioną czcionką Mauro Cantoro powinien spalić się ze wstydu jeśli Sobol który stracił dużo czasu w tym okresie przygotowawczym zagra, a nie on. O tym że może wygryźć go ze składu środkowy obrońca już nie wspomnę. Rozumie że Mauro też miał pewne problemy ale droga do pierwszego składu stała przed nim otworem.
Jeśli zagra Marcelo z Sobolem to Jirsakowi też powinno dać to dużo do myślenia. Nominalni środkowi pomocnicy nie potrafią wgryźć ze składu rekonwalescenta i środkowego obrońcy... naprawdę wielki cios dla nich i tak jak mówię powinni spalić się ze wstydu.
Ostatnio edytowane przez Janusz13 : 22.02.2009 o godz. 19:45.
|