Wyświetl pojedynczy post
Aro1234
Senior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.02.2009, 18:20
HanysKce napisał(a):Wyświetl post
no i o to chodzi, młodzi to potęga, starzy do lamusa...

a mit AC Milanu opartego na samych dziadkach już dawno jest przedawniony.. lepiej popatrzeć na Barcelone, Manchester United gdzie główne role grają młodzi!
OK
jedenastka MU z meczu z Fulham:
Van Der Sar (39l.)
Evra (28l.)
Ferdinand (31l.)
Ronaldo (24l.)
O'Shea (28l.)
Berbatov (28l.)
Park (28l.)
Carrick (28l.)
Vidic (28l.)
Scholes (35l.)
Tevez (25l.)

przypuszczalna jedenastka Wisły:
Pawełek (28l.)
Baszczyński (32l.)
Cleber (35l.)
Głowacki (30l.)
Piotr Brożek (26l.)
Małecki (21l.)
Sobolewski (33l.)
Zieńczuk (31l.)
Jirsak (25l.)
Boguski (25l.)
Paweł Brożek (26l.)

Średnia wieku MU: 29,27 lat
Średnia weku Wisły: 28,36 lat

No i? Młodsi są nasi, i co w związku ze związkiem? Tylko mi nie mów, że MU se może dać Kuszczaka, bo VDS to klasa sama w sobie, chociaż ma czterdziestkę na karku, bo na upartego my też możemy zdjąć Zieńczuka, wpuścić Ćwielonga i z głowy. Średnia wieku nie jest więc aż tak istotna...

z relacji video ze zgrupowania.. zobacz jak zachowywali się przy traconych bramkach przez Wisłę..
aa rozpisałem się na temat składu, a o samym wyniku jeszcze nie wspomniałem. Ja to bym chciał, aby w tym meczu zaskoczył nas Beto - oczywiście pozytywnie, i wpakował troszkę bramek, może tak z 3, a jakby strzelił 4 to już byłaby miazga.

Polonia 0-4 Wisła (Beto '76, '80, '87, '90)

tak późno gdyż wchodzi z ławki za Boguskiego w 70 minucie
Ale głupoty pierdzielisz. Beto trzeba dać czas. Widziałeś jak gra? Skorża na pewno widział, jakby miał jakieś ALE do Brożka/Boguskiego to Beto grałby więcej, a na razie gra tyle co Dawidowski.. A poza tym, co Cię tak strasznie los Wisły obchodzi skoro GKS Katowice to twój klub? Weź zobacz, gdzie jest wasz klub, gdzie nasz i.. a zresztą.. szkoda słów Ja jakoś dobrej myśli jestem, bo widzę, że paru panów dobrze przepracowało okres przygotowawczy i pierwsza trójka choćby nie wiem co powinna być, a czy mistrz? Zależy też od dyspozycji innych ekip.
Ostatnio edytowane przez Aro1234 : 22.02.2009 o godz. 18:25.
Odpowiedz cytując