Wyświetl pojedynczy post
Wiślak1994
Member

Od: 02.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.02.2009, 08:50
skttrbrain napisał(a):Wyświetl post
Dziecko..wiesz jakie ma zarzuty? Nie wiesz, bo prokuratura nie podała. Na spotkaniu padła jasna deklaracja - "Nie sprzedałem meczu'. O kupowanie nawet nie jest oskarżony. Skończy się pewnie na zarzucie przyjęcia kasy, motywacji do wygranej z Polkowicami. I tyle. Moralnie to czyste nie jest, ale też ślepy zobaczyłby różnicę z handlowaniem meczami.

Rozumiem że w wieku 15 lat można błądzić, ale taki Marszałek jak i wielu tutaj jest starszy, a jakoś z tego nie wyrósł i dalej tworzy sobie w głowie historię Reissa-sprzedawczyka.
No to powiedz mi skąd wiesz ,że nie jest oskarżony o kupienie meczów jak nie znasz zarzutów ? Ja na waszym miejscu bym nie wierzył w to co mówi ta wasza "legenda", bo pewnie jeszcze przed zatrzymaniem by wam powiedział w twarz ,że nie istniejący już Lech był czyściutki jak łza .........Ja wiem jedno : Lech handlował meczami i tyle. Za nic by Reksia do Wrocławia nie wiezli. (I to jeszcze w kajdanach)Zresztą nie tylko on został zatrzymany ale też 3 innych "przedstawicieli" Lecha. Ja ci gwarantuje ,że tak sie nie skończy ! Dużo jeszce "brudów" wyjdzie na jaw i to nie tylko w waszej sprawie.......

P.S Nie mam 15 lat (nie sugeruj się nickiem) i wybacz ale nie mów do mnie "dziecko". Bo ja niechciałbym mieć "takiego" taty.....

P.S 2 Jeśli chcesz kontunuować dyskusje to zmień temat.......
Ostatnio edytowane przez Wiślak1994 : 22.02.2009 o godz. 08:59.
Odpowiedz cytując