lucekj napisał(a):

|
no fajne, fajne, trzeba wygwizdać tego gościa jak przyjedzie na R22, nie wiem jak niektorzy moga nie meic urazu do "szczura, ktory uciekł z tonącego okrętu" i ściemnial, ze dzieci potrzebuja slonecznej Hiszpanii, a za chwile skok na wyspy....
|
Ja jestem zdania, że Franek zrobił wystarczająco dużo dla naszego klubu i miał prawo odejść za granice. Tak samo zrobili wszyscy czołowi piłkarze Wisły: Kosowski, Uche, Zurawski, Szymkowiak i wielu innych. Tak samo zrobią Brozek i Boguski. A zasługi tych dwóch ostatnich są nieporównywalnie mniejsze niż Frankowskiego. W każdym meczu Wisły i reprezentacji oraz w każdym wywiadzie który udzielał Franek, byłem dumny, że ten człowiek jest lub był piłkarzem mojego ukochanego klubu. Dlatego, kiedy Jagiellonia przyjedzie na Reymonta i będzie wymawiane nazwisko Frankowskiego, to wstanę i będę bił brawo. Do tego też zachęcam wszystkich kibiców. Nigdy nie zapomnę ile radości swoimi golami sprawiał nam ten piłkarz i myślę, że każdy się zgodzi ze mną, żę pan Tomek dał nam więcej powodów do dumy, niż do wstydu...