Wyświetl pojedynczy post
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.02.2009, 11:08
skttrbrain napisał(a):Wyświetl post
Wyparcie - Usunięcie ze świadomości lub utrzymywanie poza świadomością myśli, wyobrażeń i wspomnień, które są bolesne lub budzą lęk.

Tak widzę Twój stan ducha Marszałku.
Zastanów się nad swoim stanem ducha.

Znów to samo, piszesz a nie wiesz za bardzo o czym. Kto ma budzić we mnie lęk? Amika?Lech?wytłumacz mi. Jakież to traumatyczne przeżycie, te klubiki mogły u mnie wywołać? Jedyne co mi przychodzi na myśl, to awans Amiki do I ligi w pamiętnym II ligowym sezonie. Wszyscy widzieli, wiedzieli. Ucz się ucz, bo to historia Twego klubu. Poza tym co do tego czy Lech czy Amica...nie miej do mnie pretensji, jak tylko opiera się na dokumentach sądowych(prezentowanych na forum) oraz na tym co mówił wasz prawnik, rozstrzygając jednoznacznie czyście Lech czy Amica. Więc czemu te pretensje do mnie są kierowane?

Jak Kot napisał w jednym z postów. Wy w Poznaniu macie jeden problem. Macie problemy z nazewnictwem oraz jednoznaczną oceną tego co białe i czarne. Kurewstwo nazywacie miłością. Wasz problem. Jesteście idealnym przykładem moralności Kalego.

Liczę na to,ze zostaniecie objęci ostracyzmem podczas meczów ligowych zbliżającej się rundy.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 21.02.2009 o godz. 11:32.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując