Wyświetl pojedynczy post
irman
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.02.2009, 22:37
sq napisał(a):Wyświetl post
czy do ciebie cymbale nie dociera że te posty w temacie który ma tytuł "Europejskie puchary w wykonaniu polskich drużyn" w większości kompletnie nie dotyczą tematu i powinny być w Hyde Parku w temacie który ma tytuł "Leczymy kompleksy i nienawiść" albo na onecie? Logika wskazuje o czym tu powinno się pisać, prawda?
Napisz coś konstruktywnego, co wniesie coś do dyskusji NA TEMAT, a ty nawet cytując mnie nie odniesiesz się do drugiej części mego postu tylko ujadasz.
A do czego mam się odnosić? Do smętnych wynurzeń o tym, że Peszko wraca w rewanżu? Co mnie to obchodzi? Kompleksy leczysz koleś Ty licząc skrupulatnie ile postów napisano na tym forum na temat wczorajszego meczu.

Dla mnie nie ma problemów w przyznaniu, że drużyna, która na potrzeby marketingowe nazywana jest Lechem, a na potrzeby postępowań korupcyjnych Amicą, jest obecnie najlepiej grającym zespołem w Polsce. Pisałem o tym wielokrotnie w ostatnim czasie. Nie wpieprzam się jednak na wasze forum i nie napinam ilością postów na ten czy inny temat, bo to jest właśnie klasyczny przykład napinania i pisania kompletnie od rzeczy.
:/
Odpowiedz cytując