Wyświetl pojedynczy post
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.02.2009, 20:46
Z tym sprzedawaniem Brozka to nie ma co jeszcze szalec. Jak sie pojawi oferte to napewno ja przemysla. Mamy tzw. kryzys teraz Poza tym, mamy paru obiecujacych zawodnikow - Boguski, Malecki, Cwielong troche poszalal ostatnio. Jak odchodzili Żuraw z Frankiem kazdy sie lapal za glowe jak sobie pomyslal, ze teraz Broziu ma byc snajperem, czas pokazal, ze niewiele stracilismy. Mamy utalentowanych polskich napastnikow, ktos przejmie jego miejsce jesli rzeczywiscie odejdzie.
Najwazniejsze jest to, ze Beto przepracowal porzadnie caly okres, nauczyl sie europejskiej pilki, zrobil widoczne postepy. Wiadomo, ze na oceny przyjdzie czas, dla mnie jednak juz teraz jest to bardziej udany transfer niz ci wszyscy pseudonapastnicy z lapanki, typu Radovanovic, Svitlica czy inny bubel.
Mnie osobiscie cieszy to, ze pomimo, iz wyniki naszych sparingow nie powalaly, to jednak oprocz pierwszego meczu w kazdym strzelalismy bramki. A nie gralismy z ogorkami i co najwazniejsze, bramek nie strzelal tylko Brozek. Ja z optymizmem patrze na ta runde. Na jesienni w ostatnich meczach ewidentnie oklaplismy. Teraz jest mniej meczy, wcale terminarz nie jest jakos zabojczo upchany i mamy szersza kadre. Nie sa to wzmocnienia na jakie kazdy liczyl, jednak skoro nie ma pieniedzy, to lepsze to niz nic. Porzadnie przepracowany okres, bez wiekszych kontuzji, zaprocentuje. Bedzie mistrz 2009
Odpowiedz cytując