Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.02.2009, 20:42
hawkins napisał(a):Wyświetl post
Gdzie ja niby uwzględniałem 03/04? Tych punktów nikt nie bierze pod uwagę już od początku tegorocznego sezonu pucharowego. Wszystkie moje obliczenia powstają na podstawie punktów z sezonów 04-05 do 08/09.
przejęzyyczłem się , chodziło mi o sezon 04/05 ( a nie 03/04) , którego punkty na starcie przyszłorocznych rozgrywek nie będę już obowiazywały , a dalej posługujesz się nimi w stawianiu Lecha w rankingu przyszłorocznych rozgrywek . Tak się przypadkiem składa że , jesli chodzi o rozstawienie to Artmedia Petrżałka będzie miała na początku przyszłego sezonu 11,666 pkt , Anathorsis Famagusta 11,749 , a Lech aż ... 9,083 .
Jeśli chodzi o Wisłe będzie miała niestety tylko 7,083 punkty rankingowe a wspomniany też przez Ciebie PAOK będzie miał 8,349 pkt . Wynik polskich drużyn moze się jeszcze poprawić nieznacznie jeśli Lech coś ugra jeszcze w tej edycji pucharów , jednak tego nie można uznać za wiadomość pewną , a jedynie przypuszczenie .

Także jeśli już rozważasz rostawienia przyszłorocznych pucharów to weź pod uwagę wszystkie wyliczenia , a jest tego troche .

hawkins napisał(a):Wyświetl post
Wiesz, tak jak wszyscy tutaj chciałbym, aby to Wisełka zdobywała dla nas te punkty. Pomimo braku wzmocnień ciągle liczę na mistrza (jak wszyscy tutaj). Jednakże trudno udawac, że Lech nie istnieje i że ich gra nic nam nie zmienia. Poza tym cały ten ranking powstał, aby oceniac ogólnie mówiąc sytuację polskiej piłki, a nasz rankingowy ekspert tworzy analizy nawet po odpadnięciu Wisły...
Chodzi mi tylko o to że zakładasz że Lech wygra lige w tym sezonie i będzie grał w eliminacjach LM w przyszlym sezonie ... i tyle . Tego się już nie wyprzesz .
Ostatnio edytowane przez Karherop : 20.02.2009 o godz. 20:49.