Wyświetl pojedynczy post
hawkins
Senior Member

Od: 01.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.02.2009, 19:54
Karherop napisał(a):Wyświetl post
W twoich obliczeniach pewnie nie uwzględniłeś tego że na starcie następnego sezonu odpadną punkty za sezon 2003/2004 i przez co ranking klubowy i krajowy ulegnie kolejnemu przetasowaniu .
Gdzie ja niby uwzględniałem 03/04? Tych punktów nikt nie bierze pod uwagę już od początku tegorocznego sezonu pucharowego. Wszystkie moje obliczenia powstają na podstawie punktów z sezonów 04-05 do 08/09.

Karherop napisał(a):Wyświetl post
Tak poza tym kto to widział żeby na forum WISŁY KRAKÓW w dziale WISŁA KRAKÓW zakladać już z góry jakie będzie rozstawienie Lecha w przyszlorocznym rozgrywkach ligi mistrzów na półmetku rozgrywek krajowych . Nie ma to jak wierzyć w Wisełke .
Wiesz, tak jak wszyscy tutaj chciałbym, aby to Wisełka zdobywała dla nas te punkty. Pomimo braku wzmocnień ciągle liczę na mistrza (jak wszyscy tutaj). Jednakże trudno udawac, że Lech nie istnieje i że ich gra nic nam nie zmienia. Poza tym cały ten ranking powstał, aby oceniac ogólnie mówiąc sytuację polskiej piłki, a nasz rankingowy ekspert tworzy analizy nawet po odpadnięciu Wisły...