Wyświetl pojedynczy post
no_beets
Junior Member

Od: 02.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.02.2009, 16:26
rafalek napisał(a):Wyświetl post
Ja pier****...powiedz..jakie mamy miec wobec Was kompleksy Że macie 3 punkty od nas wiecej w tabeli? 1 kolejka i już po przewadze. Że będziecie mieć większy stadion? Widac na taki Was stać, a nas nie. Że gracie dalej w PUEFA - po prostu szczęscie w losowaniu - niby trafiliście też na Feyenoord i Nancy tak jak my, ale dziś Feyenoord to zgraja dzieciaków, co nie umieją kopnąć piłki. Dostalibyście taką grupę jak my to zobaczylibyśmy ilebyście ugrali.

5 miesięcy są dobrzy i już z góry patrza na nas - 11 krotnego mistrza Polski, który od 10 lat dominuje w lidze - faktycznie, mamy wasz kompleks, nie ma co...

ŚMIECH NA SALI!!!
Nie rafalek, nie macie powodów. Ale jak inaczej to nazwać? Pokaż proszę mojego posta, w którym z góry na Was patrzę. Gdy napisałem że Lech to wciąż ta sama klasa co Wisła, gdzie "wciąż" odnosiło się do poprzedniej rundy, to sam zobacz jakie były Wasze odpowiedzi. Lech gra teraz dobrze, ale nie wolno nam się z tego cieszyć, bo to tylko 5 miesięcy. Nawet gdyby było 5 lat, to będzie krótszy czas niż okres dominacji Wisły. Ale czy docenianie własnego zespołu to napinka i patrzenie z góry? Czy ktoś Wam zabiera te 10 lat, lub choćby jedno z 11 mistrzostw?

Stwierdzenia, że jesteśmy Amiką puszczam mimo uszu, ale to nie wszystko. Ile można słyszeć o szczęściu? Mieliśmy polec już z Grasshoppers, a doszliśmy dużo dalej. Po każdym meczu słyszałem, że to szczęście, że w kolejnym meczu padniemy. Łatwa grupa? Po losowaniu czytałem Wasze komentarze, że nie mamy szans. A "łatwy" był tylko Feyenord. Ale gdy Lechowi się wiedzie, to tylko szczęście. A może szczęście to było Wasze zwycięstwo z Schalke? Czy ktoś wtedy tak pisał? Od dziesięciu lat dominowaliście w lidze, ale jaka różnica klas? Na 10 bezpośrednich meczy Wisły z Lechem w ciągu ostatnich 5 lat, 4 wygrała Wisła a 3 Lech. Taka różnica?

Nie, to nie my się napinamy, nie my też pompowaliśmy balon tylko media. Ale to, że teraz już Lech nie jest gorszy od Wisły, to fakt. Podczas gdy moi znajomi z różnych mist kibicowali Lechowi, podobne wrażenie odniosłem też w necie, nawet jeśli chodzi o Legię, to tylko Kraków jest bardziej agresywny i prześmiewczy.
---
Always do right. This will gratify some people and astonish the rest.
---
Odpowiedz cytując