Z innej beczki - rusza komisja.
Moje zdanie jest niestety takie ze wszystkie komisje dotad to byly wieksze lub mniejsze sciemy - lacznie z oslawiona Rywinowska, wiec z ta bedzie podobnie, szczegolnie w zasadzie ta nie ma szans niczego nowego ujawnic.
Jakis czas temu, jak wazyly sie losy czy ja w ogole powolywac czy nie ,gadalismy na ten temat i bodajże sambo stwierdzil(wale z pamieci ale mam nadzieje ze sensu nie przeinacze) ze juz samo to iz caly ten uklad policyjno-biznesowo-gangsterski , zostanie pokazany opinii publicznej ,bedzie sukcesem.
Nie sposob zaprzeczyc.Kazdy chcialby zobaczyc tych wszystkich notabli jak spoceni plączą sie w zeznaniach.
Tyle ze wd mnie moze powstac ogromny problem.
Rownolegle nadal toczy sie sledztwo wiec przypuszczam ze na zadne 'smaczne kąski' nie mamy co liczyc.Tak jak nie mamy co liczyc na to ze osoby najbardzije zaangazowane w to wszystko cokolwiek przed kamerami powiedza.
Czesc pewnie w ogole odmowi skladania zeznan ze wzgledu na tczace sie sledztwo ,czesc pewnie cos tam powie ale tylko w czesciach niejawnych , co jest o dupe rozbic i obym sie mylil , ale wszystko sie skonczy na 'przesluchaniach' Kalisza, Ziobry, Cwiakalskiego itp , czyli zwykla polityczna jatką.
hoho napisał(a):

|
Rywin chciał zmiany w ustawie medialnej
|
Rywin a w zasadzie GTW w mediach, chciala skompromitowac Agore(ktora to byla najwiekszym przeciwnikiem w walce o ustawe) i to byl powod wizyt u Michnika.
Jak wiadomo srednio sie to udalo a do tego gruby poszedl pierdziec za cos czego w ogole nie mial w zamysle

- tak juz to jest jak sie akcje przy wódce rozkminia.