Wyświetl pojedynczy post
orzeu
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.02.2009, 15:01
http://passent.blog.polityka.pl/?p=541

Co za łeb tępy
Jest przeciw POPISOWI bo:
Cytat:
Gdyby pakt PO – PiS stał się faktem, to opozycja byłaby jedynie lewicowa i zanikająca, PiS przebrałby się z partii destrukcyjnej w konstruktywną. Z partii niszczycielskiej, której myślą przewodnią jest „wymiana elit”, stałby się partią umiejącą rzekomo współpracować choćby z łże-elitą, nawet z diabłem, a wszystko dla dobra kraju.
To byloby straszne gdyby znienawidzony przez Passenta PiS stal sie partia (w jego rozumieniu) konstruktywna!
A jesszcze straszniejsze gdyby bylo normalnie prawica vs. lewica bo wtedy ukochana partia k***w by "zanikala"

Cytat:
W poniedziałek ukazała się propozycja prezydenta, a już nazajutrz „Rz.” miała wyniki sondażu: ponad 1/3 (36 proc.) Polaków uważa, że najlepszą formą współpracy byłby wspólny rząd PO i PiS. Myślę, że będę wyrazicielem pozostałych 2/3 proc. Polaków, jeśli powiem NIE – precz z paktem! Jeżeli obie partie chcą współpracować, to od tego jest parlament, jego liczne komisje, w tym specjalne, żeby mogły się dogadywać.
Megamozg od razu z ankiety gdzie 1/3 silnie obstawia za czyms wyszly mu 2/3 silnie przeciw. Ciekaw jestem czy taki glupi ze zapomnial czy po prostu manipuluje i dla swoich celow "zapomnial" ze istnieje jeszcze opcja "troche za", "nie wiem", "troche przeciw" i "mocno przeciw". A pod spodem dziesiatki och-owych komentarzy, bez kitu wymiekam z czytelnikami wyborczej. Ludzie nauczcie sie myslec!
WISŁA PANY !!