Wyświetl pojedynczy post
marcinarsenal
Senior Member

Od: 04.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.02.2009, 14:38
SkMk napisał(a):Wyświetl post
Widzę że niektórym gul skacze bo Lech/Amica zremisował z Udinese, gra dalej w pucharach i ma 3 pkt. przewagi nad nami. Strach będzie wejść na forum jak Lech/Amica zdobędzie mistrza i zajdzie daleko w PU.Nie wiem, czy to już kompleks,czy zwykła zazdrość. ****a mać ! Jeden sezon im wyszedł a niektórzy zachowują się jakbyśmy od lat zbierali od nich regularne wciry
A co to już nawet pochwalić nie można?
Denerwują mnie takie smętniaki jak ty, prawdziwy kibic zobaczy i doceni piękno (względne wczoraj) gry nawet drużyny "wrogiej". Kompleksem, czy zazdrością są wpisy jak twój, gdzie za mały objaw pochwały za to, że polska drużyna gra niezłą piłkę na europejskich boiskach dostaje się baty. Nie mówię tu o sobie, bo ja się akurat nie wypowiadałem, ale to robi się żenujące. Po kazdym czwartku, gdzie Lech gra ładną piłkę pojawiają się głosy takie jak twój. Zazdrościsz Lechowi, że karcisz tych, którzy go chwalą? Ja nie, bo wiem, że niedługo takie czasy nadejdą na Reymonta, ale póki co nacieszę się niezłą grą polskiej drużyny (wreszcie!) w Europie.
Zbigniew Boniek - "Śmierć, wybuchowa atmosfera wisiały nad stadionem."
Michel Platini - "Ten wieczór nie miał nic wspólnego z futbolem."
The Daily Mirror - "Dzień w którym umarł futbol."
29.05.85
Odpowiedz cytując