Kibic_1906 napisał(a):

Cupiał z tą kasą mógł zrobić wszystko - on zainwestował w klub i te pieniądze mu się po części zwracają...Jak już napisałem wcześniej samo utrzymanie takiego klubu jak Wisła kosztuje bardzo dużo...A to że sprowadzamy zawodników za darmo albo tanio to raczej dobrze niż źle..
P.S. Popatrz na inne zespoły z czołówki i powiedz mi , czy wzmocniły się bardziej od Nas...
|
Owszem zgadzam się z tobą w kwesti że utrzymanie Wisły dużo kosztuje. Zauważ tylko ,że zawodnicy tani lub darmowi nie często prezentują taką klasę jak ci na których wydaje się niezłe pieniądze. Oczywiście trzeba je wydawać z głową o czym świadczy przykład Wojtak Łobodzińskiego . Zgadzam się z tym ,że inne zespoły też nie poczyniły jakiś wielkich wzmocnień ale naprzykład taka Amica nie musiała wielu wzmocnień dokonywać aby nadal być liderem........Mają najlepszą kadrę teraz. Nie zapominaj o tym ,że to my musimy ich "gonić" a nie oni nas.
Kibic_1906 napisał(a):

|
Poczekajmy do końca sezonu , wtedy powinna nastąpić zmiana pokoleń w zespole i wtedy już nie będziemy mieli wyjścia tylko trzeba będzie sypnąć groszem..
|
obyś miał rację...... Jak dla mnie to zmiana pokoleń już powoli następuję.