Wiślak1994 napisał(a):

Gdzie napisałem ,że Pan Cupiał nic nie robi ? Nie twierdzę ,że nie wykłada kasy na Wisłe ale nie robi tego w takim stopniu jak kiedyś. Niestety same obozy nie wystarczą na to ,żeby Wisła znowu dominowała w lidze.
Gdzie jest kasa ze sprzedarzy Żurawskiego , Szymkowiaka, Frankowskiego ,Dudki, Błaszczykowskiego ? Nie wierzę ,że to wszystko poszło na pensje dla piłkarzy.....Skąd wiesz ,że Garguła będzie miał najwyższą pensję w lidze ? Zapłaciliśmy za niego jakieś pieniądze ?Nie !
Tak najlepiej wytłumaczyć się kryzysem ..... Od 2 lat kryzys panuję ?
P.S Jesteś w błedzie jeśli myslisz ,że mój nick sugeruję datę urodzenia......W miarę ścisłości jest to rok w ,którym pierwszy raz byłem na meczu ............
|
Cupiał z tą kasą mógł zrobić wszystko - on zainwestował w klub i te pieniądze mu się po części zwracają...Jak już napisałem wcześniej samo utrzymanie takiego klubu jak Wisła kosztuje bardzo dużo...A to że sprowadzamy zawodników za darmo albo tanio to raczej dobrze niż źle..Poczekajmy do końca sezonu , wtedy powinna nastąpić zmiana pokoleń w zespole i wtedy już nie będziemy mieli wyjścia tylko trzeba będzie sypnąć groszem..
P.S. Popatrz na inne zespoły z czołówki i powiedz mi , czy wzmocniły się bardziej od Nas...
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW..