Kibic_1906 napisał(a):

Cupiał tyle kasy wpompował w Wisłę że należy mu się szacunek , a nie że raz napisze że dobry Cupiał a za chwile ze zły bo nie kupuje masowo graczy.. Cupiał nic nie robi?A kto podpisał kontrakt z Gargułą , bodaj najwyższy w całej lidze?A myślisz że z czego klub funkcjonuje , tzn jeździ na obozy , płaci gaże piłkarzom?
Poza tym zauważ , że teraz panuje kryzys na rynku , TF Kable zwolniło wiele osób a Cupiał to nie Abramowicz czy jakiś szejk że ma kieszeń bez dna...
B.Cupiał = WIELKA WISŁA!
P.S. Sądząc po Twoim nicku , mam kilka lat więcej niż Ty
|
Gdzie napisałem ,że Pan Cupiał nic nie robi ? Nie twierdzę ,że nie wykłada kasy na Wisłe ale nie robi tego w takim stopniu jak kiedyś. Niestety same obozy nie wystarczą na to ,żeby Wisła znowu dominowała w lidze.
Gdzie jest kasa ze sprzedarzy Żurawskiego , Szymkowiaka, Frankowskiego ,Dudki, Błaszczykowskiego ? Nie wierzę ,że to wszystko poszło na pensje dla piłkarzy.....Skąd wiesz ,że Garguła będzie miał najwyższą pensję w lidze ? Zapłaciliśmy za niego jakieś pieniądze ?Nie !
Tak najlepiej wytłumaczyć się kryzysem ..... Od 2 lat kryzys panuję ?
P.S Jesteś w błedzie jeśli myslisz ,że mój nick sugeruję datę urodzenia......W miarę ścisłości jest to rok w ,którym pierwszy raz byłem na meczu ............