Wiślak1994 napisał(a):

Gdzie ja napisałem o tym ,żeby przebudować drużynę ?Ja piszę o zwyczajnych wzmocnieniach czyt.2-3 piłkarzy ,którzy odrazu stanowiliby o sile zespołu. Jakoś te "wzmocnienia" mnie nie przekonują no ale czego się spodziewać jak na transfery wydaliśmy okrągłe 0 złotych..... Co z tego że Lech i Legia już w pierwszej kolejce będa grać z GKS i Polonia.........My tez kiedyś z nimi zagramy i nie ma to różnicy kiedy.
W moim wcześniejszym poście już napisałem ,że jestem wdzięczny Panu Cupiałowi za to co zrobił dla Wisły...
Ale skoro nie ma już ochoty "bawić" się w piłkę na wysokim poziomie to może warto dać szansę komu innemu ... O ile ktoś taki się znajdzie, z podobnym zapałem jak Pan Cupiał kilka lat temu.
Oczywiście poczekam do końca sezonu , ale tak jak mówię : Nie nalezy sie nastawiać na mistrza.
P.S Twoje pierwsze zdanie świadczy tylko i wyłącznie o twojej kulturze. Nie będę się z tobą wdawał w jakieś przepychanki i nie zapytam : Ile masz lat....? Udam ,że tego nie widziałem...
|
Cupiał tyle kasy wpompował w Wisłę że należy mu się szacunek , a nie że raz napisze że dobry Cupiał a za chwile ze zły bo nie kupuje masowo graczy.. Cupiał nic nie robi?A kto podpisał kontrakt z Gargułą , bodaj najwyższy w całej lidze?A myślisz że z czego klub funkcjonuje , tzn jeździ na obozy , płaci gaże piłkarzom?
Poza tym zauważ , że teraz panuje kryzys na rynku , TF Kable zwolniło wiele osób a Cupiał to nie Abramowicz czy jakiś szejk że ma kieszeń bez dna...
B.Cupiał = WIELKA WISŁA!
P.S. Sądząc po Twoim nicku , mam kilka lat więcej niż Ty