Wyświetl pojedynczy post
Wiślak1994
Member

Od: 02.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.02.2009, 12:04
Kibic_1906 napisał(a):Wyświetl post
Wiślak 1994 - weź kup rower , odkręć koło i jeb**j się w czoło!Nikt normalny nie przebudowuje drużyny w połowie ligi , można co najwyżej uzupełnić ale nie zmieniać połowy składu..Faktycznie , przydałby się nam lepszy bramkarz bo Pawełek nie czuje konkurencji i wie że i tak i tak będzie bronił..Doszedł Gołoś , Ćwielong , Beto...Poczekajmy do końca sezonu..Poza tym , tracimy tylko 3 punkty do Lecha i Legii , a w 1 kolejce grają odpowiednio z GKS-em i Polonią - 2 mecze na wyjeździe..
A z tym odejściem Cupiała to już przesadziłeś...Gdyby nie On to nie wiadomo gdzie byśmy teraz byli..
Gdzie ja napisałem o tym ,żeby przebudować drużynę ?Ja piszę o zwyczajnych wzmocnieniach czyt.2-3 piłkarzy ,którzy odrazu stanowiliby o sile zespołu. Jakoś te "wzmocnienia" mnie nie przekonują no ale czego się spodziewać jak na transfery wydaliśmy okrągłe 0 złotych..... Co z tego że Lech i Legia już w pierwszej kolejce będa grać z GKS i Polonia.........My tez kiedyś z nimi zagramy i nie ma to różnicy kiedy.
W moim wcześniejszym poście już napisałem ,że jestem wdzięczny Panu Cupiałowi za to co zrobił dla Wisły...
Ale skoro nie ma już ochoty "bawić" się w piłkę na wysokim poziomie to może warto dać szansę komu innemu ... O ile ktoś taki się znajdzie, z podobnym zapałem jak Pan Cupiał kilka lat temu.
Oczywiście poczekam do końca sezonu , ale tak jak mówię : Nie nalezy sie nastawiać na mistrza.

P.S Twoje pierwsze zdanie świadczy tylko i wyłącznie o twojej kulturze. Nie będę się z tobą wdawał w jakieś przepychanki i nie zapytam : Ile masz lat....? Udam ,że tego nie widziałem...
Odpowiedz cytując