janko04 napisał(a):

|
Lech jest na fali napewno teraz ogromną presje będzie czuć, wiedza ze wygrac lige mogą i bedą za bardzo chcieli.
|
No właśnie będą bardzo chcieli i patrząc realnie mają na to największe szanse . Mają chyba najlepszą kadrę i przy odpowiednie mobilizacji może być naprawdę ciężko z nimi wygrać...
janko04 napisał(a):

|
Legia teraz ma tylko Pawlusinskiego ( jego czy pomylilem) Chinyame uraz barku, Grzelak kontuzja, Obrona, Komorowskiego kupili i Ostrowskiego, dla mnie Legia do Ogrania jest spokojnie, gorzej z tym Lechem.
|
Tak tylko zauważ ,że Legia grała tylko z jednym napastnikiem(Chinyama) już w tej rundzie a sobie radziła.
Ich gra w głównej mierze sie opiera na pomocnikach ( Iwański, Roger,Rybus teraz pewnie dojdzie Jarzębowski). Podzielam jednak twoje zdanie ,że Legia jest jak najbardziej do ogrania..... Zresztą była do ogrania już jesienią.
P.S To nie Pawlusiński tylko Paluchowski
janko04 napisał(a):

|
My (nie)mamy bramakrza dobrego, ale z drugiej strony gdyby przyszedl inny trener bramkarzy to Pawełek może by zaczął grać dobrze ?
|
Może tak ?! Może nie !? Nie ma co gdybać .... Póki co Pan Kazimierski dobrze sie trzyma na stanowisku i nie zanosi się na zmiany w sztabie szkoleniowym !
janko04 napisał(a):

|
Nie narzekajmy ! A od Bednarza sie odczepcie. Ciekawe co wy byscie zrobili nie majac funduszy na transfery. Łatwo osądzać innych jak sie nie jest na ich miejsc
|
Ja nie narzekam . Ja "uprawiam" konstruktywną krytykę i nie dotyczy ona absolutnie Pana Bednarza. Zdaję sobie sprawę z tego jaka jest sytuacja klub w tym momencie i że na teransfery nie mamy co liczyć......
Szanuję Pana Cupiała za to co zrobił dla Wisły ale być może czas się pożegnać ? Dla dobra klubu..........
Ja nie liczę w tym sezonie na mistrza ! Wolę być mile zaskoczonym niż rozczarowanym....