Juz nie wiem co mnie strzela i gdzie jak widze jak moj ukochany klub bładzi w ciemnych zakamarkach.
Jak konczyla sie runda ,kazdy mowil tylko jedno -BEZ WZMOCNIEN nie damy rady na wiosne.
To byl fakt oczywisty.
I teraz...
Jakie sa efety pitolenia Bednarza,Skorzy ktory od pol roku wmawiają ze potrzebuja 4-5 KLASOWYCH zawodnikow ,bo sa luki na wiekszosci pozycjach

Pytam jakie

?
Czy jest nim niejaki Beto

?
Czy jest nim mzoe ten Australijczyk z 13 meczami rozegranymi w zyciu
A moze juz prawie majacy odejsc Zieniu z Baszczem u ktorych juz widze ta werwe i denerminacje w kierunku obrony tytułu,i ktorych to rownie dobrze moglo by nie byc ,zostawiajac kolejne luki,i z gory zakladajac ze nikogo nie kupimy.
=======
Najbardziej zenujaca i kompromitujaca jest sytuacja z bramkarzami ,tak żałosna ze az smieszna testujemy chyba z 15 ,po czym kiedy mamy kogos tam brac,dowiadujemy sie ze trzeba placic i w takim razie my juz bramkarza nie potrzebujemy .....Zal panie Wilczek,Skorza ,Bednarz to słuchac......
Reasumujac.
Kolejna zenada i oklamywanie kibicow,zwykle robienie sobie kpin,Ta druzyna jest juz wypalona ,
Byla jakas wizja ale widac brak kasy i perspektyw skutecznie ja zabił,bedzie dobrze jak zakwalifikujemy sie do Pucharow.