Wyświetl pojedynczy post
djjamajczyk
Senior Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.02.2009, 22:33
Angmir napisał(a):Wyświetl post
(...)niestety wydaje się że Smuda drugi raz z Żedu kapitalnie rzygotował(...);
(...) kryzys dojżewania,(...)
innych chcesz uczyć ,żeby CI nie odp. jak debile , debilnymi postami a błędy walisz jak małolat. Jeśli byłyby to jakieś 2rzedne mistakes to pół biedy ale stary daj spokój z tym co jest powyżej.
A teraz do meritum sprawy. Nie chce być złośliwy ale w 2 i 4 akapicie to piejesz z zachwytu i jako "starszy kolega" Ty przeginasz w 2 stronę. Nie sadze że cala 11 Lecha jest wspaniałą (oprócz turiny jak napisałęs) . Chyba deprecjonujesz troche siłe naszej 11 , ja wiem że Lech jest pierwsazy , jak sam przyznałem zagrał dobry mecz ,ale na Boga Lech to nie ultra-gwiazdy-z-wielkopolski-kótre-niszcza-wszystkich . Czy taktyznie zagrali wspaniale ...można sie spierac , wg. mnie to byłwesoły football kótry z wyrafinowana taktyka nie miał wiele wspólnego , a że okazał sie skuteczny , dobrze dla nich. Kondycyjne wytrzymali zgoda ,ale chyba to normalne ,że teraz trzeba być na gazie .
A nie mamy powera? Skąd wiesz rozmawiałes z zawodnikami , ze sztabem. Zakłądam ,że nie. Mamy mocna , ograna 11 więc nie widze potrzeby podkreslania ,że Lech to faworyt bla bla bla... opórcz Wisły jest jeszcze Legia , któa znajac ich nieobliczalnośc moze namieszac (tj. w koncu oni sa przed nami ..póki co ).
Te porazki które wymieniłeś .... to prawda ale mieliśmy potknięcie z ruchem czy to oznacza ze bedziemy bili się o miejsca 11-16 Trzeba podejśc do tego z pewnym dystansem , mamy 3pkt. straty do Lecha.. to jest nic w naszej chimerycznej lidze . Nawet jak nie daj Boże przegramy z Lechem a reszta pkt. jak przytomnie napsiałes... zostanie wymeczona ze słabeuszami nie ma sie o co martwić.
Przedostatnie zdanie z 4 akapitu... też tak myśle w nestepnym sezonie będzie srodek tabeli a w 2012 to bedzie II liga . Ja zauważam ,ze jesteśmy faworytem we wszystkich meczach (z wyjątkiem Meczu z Legia w Wawie ) . Z ostatnim akapitem sie zgadzam w 100%
Odpowiedz cytując