Mareq napisał(a):

Dania i Łotwa też są w ERM2 .
Węgry nie są w ERM2 .
Zwalanie ekonomicznej indolencji na to , że się jest w pewnym etapie przyjmowania waluty Euro to może być uważane za bełkot .
To nie wiedziałeś , że rzecznik prasowy rządu jest dziennikarzem wybiórczej ?
Jestem 3w1
Ale co tam jest do zrozumienia ?! Dlatego napisałem co oznacza słowo bełkot , bo w tym rozumieniu może przyjść na myśl tylko tyle , że Chlebowski myli pojęcia , gada od rzeczy , gada bez sensu . Bełoktem mogą być np wywody Bukowskiego na temat Unii a nie wypowiedź z której wynika jedynie tyle , że rząd będzie robił to co już zaplanował wcześniej (dążanie do przyjęcia Euro) bez politycznego konsensusu w sprawie konstytucji . To , że Sambo uważa tę decyzję za idiotyczną (jak 98 % decyzji PO ) nie oznacza tym samym , że jest to bełkot .
|
Nie wiedziałem że dziennikarz W jest rzecznikiem rządu. Jesli to prawda to skojarzyłem prawidłowo.
3w1? Ciekawe. Coś jakby Trójca Święta. Uważaj: Donek może poczuć konkurencję w swoim poczuciu boskości.
Jesli chodzi o wypowiedź Chlebowskiego: proszę powiedz co Twoim zdaniem pan poseł chciał zakomunikować (w podpowiedzi dodam rynkom). Chyba że uważasz że faktycznie miał na myśli to co powiedział? Myślę że chwila takiej analizy pozwoli wykazać czy jego wypowiedź była bełkotem czy nie.