Czyje, przepraszam mistrzostwo?
Liverpoolu, który bez Gerarda nie potrafi rozegrać składnej akcji, a gdyby zabrakło Torresa na dodatek, mogli by zacząć martwić się o Ligę Mistrzów.
Ten sezon jest w PL wyjątkowo mierny. Chelsea i Arsenal prezentują żenująco niski poziom, jak na ich piłkarzy, i ich możliwości, od czasu do czasu przerywane jakimś wyskokiem. Redshite jak już napisałem opiera swoją grę na dwóch zawodnikach i defensywie, która z meczu na mecz jest coraz bardziej dziurawa ( jakieś skojarzenia z Wisłą? ). Manchester podobnie, tyle, że dla odmiany oni mają bramkarza oraz zmienników. N'cast i Spurs cieniują jak zwykle. To nie Villa jest wysoko, tylko Londyn jest nisko. W PL są tylko trzy kluby ( z czołówki "przedsezonowej" za którą uznaję Manchester Utd., City, N'ast, Liver', Spurs, Villa, Everton, Chelsea i Arsenal) , które robią to, czego się po nich spodziewano Villa właśnie, Everton i dotychczasowy lider, który raczej na czubie już zostanie czyli Manchester.
Jestem niezwykle zadowolony z postawy Wilków, z Championship, W R E S Z C I E spełniają oczekiwania, bo od dobrych 4, 5 lat są jednymi z głównych kandydatów do awansu a ciągle nie wychodzi

w zeszłym roku było blisko z tego co pamiętam ale niestety nie wyszło. Mam nadzieję, że zobaczę wreszcie porządne derby West Midlands w PL