Wyświetl pojedynczy post
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.02.2009, 14:57
eye63 napisał(a):Wyświetl post
Cały czas jeździsz po może/może. Może to, może tamto. Może będą płakać, a może będą się cieszyć, ich sprawa - co Ci do tego? O ile wiem pępkiem świata Cię nie ogłoszono, moderatorem, ani adminem nie jesteś aby ustanawiać tu jakikolwiek ton dyskusji.
A to do czego sie odnosi ?
Ty sie dobrze czujesz ? Urazony zaczynasz sie rzucac ?
Co do "moze" - wiesz cokolwiek na temat transferu, formy, umiejetnosci itd ?
I jakim moim oburzeniu?
Pierwszy Twoj post, przy ktorym zaczalem dyskusje
"Hahaha. O jaka żałość. Kim Ty w ogóle panie prezesie jesteś? Grałeś kiedyś w piłkę w ogóle? Widzisz co się dookoła Ciebie dzieje? Nie powalił Cię na kolana?"
Jak dla mnie forma tego posta ewidentnie przemawia za Twoim oburzeniem, no ale coz, moge sie mylic
Od początku piszę Ci tylko o wypowiedzi Wilczka i polityce transferowej naszego klubu, czego nie jesteś w stanie zrozumieć?
Tak, nie jestem w stanie, dziwne ze akurat na to Ci odpisuje.
Ogółem to nawet bym z Tobą nie dyskutował, gdybyś nie cytował mojego fragmentu wypowiedzi.
I jakich argumentów mi brakuje - na wszystko Ci odpowiedziałem, gdzie się tym niby obrażaniem wysłużyłem? Nawet jeśli pytanie uznałem za dziecinne - odpowiedziałem na nie, na tyle na ile jego forma pozwalała.
Nikt Cie nie zmusza
Ogółem wybacz, ale nie mam po prostu o czym z Tobą rozmawiać, Ty widzisz swój świat, na swój sposób - na następny raz po prostu racz się przyczepić do kogoś innego.
Przepraszam Pana urazonego, nastepnym razem zapytam sie Pana czy moge odniesc sie do wypowiedzi Pana, zeby nie uznal to Pan ze przyczepianie sie.
Tak na marginesie, kazdego ktory Cie cytuje uwazasz ze sie przycepia i niepokoi Twoja osobe ?
Zapraszam na priv
Ostatnio edytowane przez mic : 18.02.2009 o godz. 15:01.
Odpowiedz cytując