Wyświetl pojedynczy post
eye63
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.02.2009, 14:49
mic napisał(a):Wyświetl post
Nie, nie napisalem nigdzie ze nie warto ryzykowac z Ettienem, napisalem tylko ze widze tylko jak wszyscy sie podniecaja, a niewiadomo co z niego bedzie, a potem moze bedzie tylko placz. A to troche duza roznica.
O zaoszczedzonych pieniadzach wypowiadalem sie w stosunku do Matusiaka z perspektywy czasu. Przychodzil bez formy, bez gry, a dostal dosc duzy kontrakt. Podobnie jak Ettien - MOZE ale nie musi byc wzmocnieniem.

Co do myslenia logicznie, to wlasnie caly czas to robie, a nie jak Ty -gdy brakuje logicznych argumentow - obrazam.
Widzisz, rownie dobrze moge identycznie odpisac Tobie, bo po co dyskutowac z kims kto mi wylatuje z tekstem niczym dzieciak z podstawowki.

I nie dyskutuje tylko o wypowiedzi Wilczka, ale m.in o Twoim oburzeniu bo "nie wiadomo czy Wisla podpisze"
Cały czas jeździsz po może/może. Może to, może tamto. Może będą płakać, a może będą się cieszyć, ich sprawa - co Ci do tego? O ile wiem pępkiem świata Cię nie ogłoszono, moderatorem, ani adminem nie jesteś aby ustanawiać tu jakikolwiek ton dyskusji.

I jakim moim oburzeniu? Od początku piszę Ci tylko o wypowiedzi Wilczka i polityce transferowej naszego klubu, czego nie jesteś w stanie zrozumieć? Ogółem to nawet bym z Tobą nie dyskutował, gdybyś nie cytował mojego fragmentu wypowiedzi.
I jakich argumentów mi brakuje - na wszystko Ci odpowiedziałem, gdzie się tym niby obrażaniem wysłużyłem? Nawet jeśli pytanie uznałem za dziecinne - odpowiedziałem na nie, na tyle na ile jego forma pozwalała.
Ogółem wybacz, ale nie mam po prostu o czym z Tobą rozmawiać, Ty widzisz swój świat, na swój sposób - na następny raz po prostu racz się przyczepić do kogoś innego.
PS. Te dwa powyżej to pytania retoryczne. Gdyby kogoś nachodziła chęć kontynouwania wątku...

Bronex co do kwestii finansowej, bierz też pod uwagę, że za 4 miesiące z pensji zlatują nam Cantoro oraz najprawdopodobniej Baszczyński i Zieńczuk.
Odpowiedz cytując