Wyświetl pojedynczy post
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.02.2009, 13:41
eye63 napisał(a):Wyświetl post
Nie, nie tylko. Ogółem zostaw już to i skup się na merytoryce. Napisałeś, że nie warto ryzykować z Etiennem prawda? Prawda, bo przywoływałeś Niedzielana i Matusiaka. Nie napisałeś, że to co mamy wystarcza, ale - jednocześnie chyba nie jesteś tak naiwny, żeby wierzyć, że ktoś za zaoszczędzone na tym piłkarzu pieniądze do nas przyjdzie prawda? Czyli opcja jest taka - albo ryzykujemy z WKS-em, albo pozostawiamy skład bez zmian. Z pierwszej się wycofałeś, więc - albo jesteś naiwny, albo poprzez żarliwą obronę wypowiedzi Wilczka, pragniesz by skład pozostał bez zmian.
Żebyś dobrze zrozumiał, nie interesuje mnie to czy w szerszej perspektywie uważasz, że potrzebni nam są piłkarze - od początku dyskutujemy tylko i wyłącznie o pochodnych wypowiedzi Wilczka.

PS. Wybacz, ale Twoje posty nie są warte tego by je po kilka razy czytać, naucz się myśleć logicznie i argumentować, bądź kpić - jak Framat, Flamaster, 7 kotów (jeśli chodzi o ten wątek) itd. to może ktoś się na to zdecyduje.
Nie, nie napisalem nigdzie ze nie warto ryzykowac z Ettienem, napisalem tylko ze widze tylko jak wszyscy sie podniecaja, a niewiadomo co z niego bedzie, a potem moze bedzie tylko placz. A to troche duza roznica.
O zaoszczedzonych pieniadzach wypowiadalem sie w stosunku do Matusiaka z perspektywy czasu. Przychodzil bez formy, bez gry, a dostal dosc duzy kontrakt. Podobnie jak Ettien - MOZE ale nie musi byc wzmocnieniem.

Co do myslenia logicznie, to wlasnie caly czas to robie, a nie jak Ty -gdy brakuje logicznych argumentow - obrazam.
Widzisz, rownie dobrze moge identycznie odpisac Tobie, bo po co dyskutowac z kims kto mi wylatuje z tekstem niczym dzieciak z podstawowki.

I nie dyskutuje tylko o wypowiedzi Wilczka, ale m.in o Twoim oburzeniu bo "nie wiadomo czy Wisla podpisze"
Ostatnio edytowane przez mic : 18.02.2009 o godz. 13:45.
Odpowiedz cytując