Wyświetl pojedynczy post
eye63
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.02.2009, 13:05
rafalek - nie wiem jak inni, ale ja się ustosunkowuje tylko i wyłącznie do wypowiedzi prezesa.

[QUOTE=mic;676410]Sorry kolego, ale to Ty wyskakujesz z jakims waleniem konia . A nie wydaje mi sie zeby to bylo tematem, btw, do ktorego ja caly czas nawiazuje
Ty pierwszy wyskoczyłeś z podniecaniem, więc ja tylko ująłem to w trochę mniej kulturalną metaforę .
mic napisał(a):Wyświetl post
Ale Wilczek jest w klubie, pelni taka funkcje ze wszystkie informacje przez niego przechodza i jest z nimi na bierzaco. To nie jest opinia Wilczka jako osoby, ale Wilczka jako przedstawiciela Wisly. Jest w scislym kontakcie ze Skorza i innymi trenerami, wiec wie "ciut" wiecej na temat tego zawodnika niz Ty.
Czyli Wilczek powiedział, że jest to oficjalne stanowisko Wisły, a nie jego palnięta bzdura zaraz po meczu?
Moze, moze nie.
A tutaj jest główna kość niezgody między nami, bo Ty uważasz, że to co mamy nam wystarczy, ja uważam, że taki Etienn by się przydał.
W dodatku co to ja manager jestem jakis, ze mam Ci nazwiskami rzucac ? Nie uwazasz ze im bardziej znane nazwisko tym wieksza kwota ? A np Stilica z Lecha ktos znal przed transferem ? I myslisz ze wydali na niego miliony ?
Innym sposobem jest zainwestowanie w mlodych zawodnikow z ME, lub w polepszenie dla nich bazy treningowej i szkolki. Bo to ze mamy uzdolniona mlodziez to chyba kazdy wie, trzeba tylko nad nia popracowac.
Chłopie ale ogarnij się, to że potrzebna jest baza, że dobrze inwestować w młodych, że trzeba to, że trzeba tamto, było tu wałkowane od kilku lat. Każdy wie jak powinno być, ale klub tego nie robi i nie zrobi - rozumiesz? Nie widzisz tego, że jeśli oszczędzisz na takim Etiennie to wcale nie pójdzie na coś innego, na szkółkę, na bazę, na cokolwiek? Nawet na transfery, bo myślisz, że rzucą tę kasę w takim razie na sprowadzenie Garguły już teraz? Pewnie, że im większe nazwisko tym więcej trzeba zapłacić, ale ja proszę o jakiekolwiek nazwisko, nie musi być wielkie. Myślisz, że my wydamy 600 tys. euro na no name'a z Bośni?
juz brakuje argumentow ze atakujesz mnie osobiscie ?
Argumentów nie brakuje, tylko zadałeś tak dziecinne pytanie, że dla szacunku dla samego siebie wypadałoby je olać ciepłym strumieniem.
Tak, gralem w pilke przez 14 lat i robie to nadal.
No i co z tego ze gral przez iles lat za granica ? Takim tokiem rozumowania to np Kryszal u nas powinien zdobyc krola strzelcow.
A to, że ma doświadczenie. Że w piłkę grać potrafi, bo jak grasz tyle i o tym nie wiesz, to lepiej poproś trenera, żeby Ci wytłumaczył pewne kwestie. Za czyjś tok rozumowania się nie zabieraj, bo Cię jego właściwie odczytanie najzwyczajniej przerasta (bez uszczypliwości, bardzo poważnie mówię). A co do Kryszałowicza (zachowując rozsądne granice porównania), to po powrocie w Amice nie grał chyba źle nie?
I napisz mi w koncu, gdzie ja pisze ze Ettien to bedzie/nie bedzie wzmocnienie ? Pisze tylko zeby sie nim tak nie podniecac jakby niewiadomo kim byl. A to jaki ma umiejetnosci to zaufam sztabowi trenerskiemu, bo wybacz, ale Ty masz zbyt niska widze zeby oceniac jakakolwiek przydatnosc zawodnika
Ale to tylko Twoje urojenia, że ktoś się nim podnieca, jakby niewiadomo kim był. Stwierdzenie, że to solidny gracz od mówienia, że mamy Diego - to chyba jednak subtelna różnica prawda? I na koniec, moja wiedza, to moja wiedza - zgadzam się jest znikoma w porównaniu ze sztabem trenerskim, ale sztab trenerski oficjalnego stanowiska nie zajął - Skorża odbywa dużo rozmów z menedżerem itd. Więc sugeruj się tym, a nie durną wypowiedzią prezesunia, której tak bardzo bronisz.
Ostatnio edytowane przez eye63 : 18.02.2009 o godz. 13:10.
Odpowiedz cytując