eye63 napisał(a):

|
Nie wiem jak Ty, ale ja sobie konia przed monitorem nie walę Panie mic.
|
Ja nie wnikam co robisz a co nie, rob co chcesz, pisze tylko co mozna odczuc po reakcjach niektorych
eye63 napisał(a):

|
Obejrzyj sobie dogranie Etienna i wskaż mi kto u nas takie piłki zagrywa, chyba tylko Jirsak potrafi, ale często z tego nie korzysta.
|
Obejrzalem i co ? mecz trwa 90 minut, w trakcie meczu Ettien mial kontakt z pilka pewnie z minimum 10 razy, raz sie przewrocil, raz bez problemow odebrali mu obroncy itd. Jeden mecz to nie jest podstawa do oceniania, czy ktos jest dobry czy nie. Idac Twoim tokiem rozumowania Jirsak powinien grac minimum w Realu, bo strzelil dwie "swiatowe" bramki w tamtym sezonie. Ponadto, jezeli Ettien mialby byc wzmocnieniem to transfer od razu bylby zaklepany, a sam Skorza wypowiada sie dosc niechetnie. (ostatni wywiad)
eye63 napisał(a):

|
Znowu też gadka o "zbawieniach", chłopie na piłkarza, który byłby zbawieniem dla Wisły nas nie stać, teraz okazuje się że na darmowego gościa również kręcimy nosem, ale jak ktoś kocha Cantoro w obecnej formie to jego sprawa.
|
Dokladnie, kazdy powinien to przeczytac a nie piac z zachwytu nad Ettienem. Nie twierdze ze jest zly, moze byc wzmocnieniem a moze nie, ani ja, ani Ty, ani nikt inny nie widzial go w akcji, wiec nie rozumiem tego forumowego poruszenia ze nie podpisali. Przeczytaj co pisales na wypowiedz Wilczka. Ostatnio tak wszyscy piali z zachwytu jak przychodzil Lobo, najwieksze wzmocnienie itd, a po sezonie to to co ? Najgorszy transfer, po co go sciagali ...
eye63 napisał(a):

|
I przecież to nie Skorża powiedział, że widzi go w zespole. Jemu też mam nie ufać?
|
Zrozum też wreszcie, że każdy piłkarz który może coś wnieść do tego zespołu jest na wagę złota, bo w przeciwnym wypadku nie będzie nikogo kto w tej walce o mistrza pomoże. A ofensywnych pomocników u nas przecież od groma.
eye63 napisał(a):

|
I kolejna sprawa co Ci ten Matusiak narobił? Posiedział pół roku, nie sprawdził się, poszedł i tyle. Ale założę się, że gdyby się sprawdził, to pierwszy byś się podniecał przed monitorem, jaki to on super.
|
Co mi narobil ? Bral pieniadze, ktore moglyby isc na transfery. Moze nie z samego Matusiaka, ale doszlaby kasa "z Niedzielana" i juz mozna kogos sensownego kupic.
eye63 napisał(a):

|
A poza tym jak już czytasz, to czytaj te posty uważnie - mi tam ten Ettien powiewa, ale w sytuacji, gdy sprowadzą Gargułę już teraz lub sprowadzą za niego piłkarza o sprawdzonych umiejętnościach, który wzmocni nas z przodu. Wierzysz, że kogoś takiego sprowadzą?
|
Kolego, chyba sam przeczytaj swoje posty jak to prawie placzesz ze nie podpisali (narazie) Ettiena. Wielkie oburzenie bo Wilczek powiedzial ze nie widzi go w zespole.
Ale w dalszym ciagu sie pytam, dla Ciebie jest takie wzmocnienie bo zagral jedna dobra pilke do pilkarza asystujacego ?
eye63 napisał(a):

|
A reszta tak jak Griszka napisał.
|
Jasne, wezmy go od razu bo jest zawodnikiem ofensywnym.
Zrozumialbym Wasze podejscie jezeli widzielibyscie chociaz jeden mecz z nim. A tak to macie chociaz jakies podstawy zeby twierdzic ze sie nadaje czy tez nie ?