Nie wiem jak Ty, ale ja sobie konia przed monitorem nie walę Panie mic.
Obejrzyj sobie dogranie Etienna i wskaż mi kto u nas takie piłki zagrywa, chyba tylko Jirsak potrafi, ale często z tego nie korzysta.
Znowu też gadka o "zbawieniach", chłopie na piłkarza, który byłby zbawieniem dla Wisły nas nie stać, teraz okazuje się że na darmowego gościa również kręcimy nosem, ale jak ktoś kocha Cantoro w obecnej formie to jego sprawa.
I przecież to nie Skorża powiedział, że widzi go w zespole. Jemu też mam nie ufać?
Zrozum też wreszcie, że każdy piłkarz który może coś wnieść do tego zespołu jest na wagę złota, bo w przeciwnym wypadku nie będzie nikogo kto w tej walce o mistrza pomoże. A ofensywnych pomocników u nas przecież od groma.
I kolejna sprawa co Ci ten Matusiak narobił? Posiedział pół roku, nie sprawdził się, poszedł i tyle. Ale założę się, że gdyby się sprawdził, to pierwszy byś się podniecał przed monitorem, jaki to on super.
A poza tym jak już czytasz, to czytaj te posty uważnie - mi tam ten Ettien powiewa, ale w sytuacji, gdy sprowadzą Gargułę już teraz lub sprowadzą za niego piłkarza o sprawdzonych umiejętnościach, który wzmocni nas z przodu. Wierzysz, że kogoś takiego sprowadzą?
A reszta tak jak Griszka napisał.