Wyświetl pojedynczy post
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.02.2009, 08:22
Ta cała sytuacja to jakaś parodia. Trener Skorża chce mieć u siebie i Ettiena ,i Vanstrattana a sprowadzenie tych dwóch wydaje się byc coraz mniej realne :/ Czy Bednarz i spółka nie potrafią już załatwić jakiegoś transferu?( w miarę szybko) Miałem nadzieję że Wisła podpisze tych dwóch ale wygląda na to że nici z tego. Pawełek dalej będzie bronił, Cebanu będzie na ławce a na środku pomocy będzie grał Cantoro albo któryś z obrońców . Nie zdziwię się jak Srożka po sezonie złoży dymisję, bo ja na niego miejscu jak nic się nie zmieni bym tak zrobił. A przecież za pół roku dojdzie też konieczność zakontraktowanie iinnych piłkarzy na inne pozycja ( prawy obrońca, lewoskrzydłowy , napastnik) JUż to widzę jak do nas przychodzi taka liczba nowych dobrych piłkarzy w jednym okienku. Nie lepiej w tym jeszcze podpisać tych dwóch a na lato zostawić sobie resztę? I wnerwiła mnie wypowiedź Wilczka o tym żę niby Ettien niczego nie pokazał - niech on zajmnie się swoimi obowiązkami bo o przydatności danego piłkarza do zespołu decyduje ( powinien) trener Skorża.!!!
Odpowiedz cytując