Wyświetl pojedynczy post
MicK
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.02.2009, 19:57
mam nadzieje ze to bedzie jedynie "offtopowy" post, i nie zamieni sie w "mam pytanie ktora karte graficzna polecacie".

Moja karta graficzna wyglada na spalona, kiedy ja wyjmowalem z komputera czuc bylo spalenizne, z doswiadczenai wiem jednak ze ten swad nie oznacza zazwyczaj konca sprzetu.
Symptomy:
smierdziala, byla strasznie goraca nawet 20 minut po wylaczeniu, wylaczenie sie monitora.
pozytywne symptomy:
udaje sie z nia uruchomic komputer oraz zalogowac do windowsa, nawet chwile pochodzila, rozdzielczosc 1600x1200 32bit. pokazuje sie tapeta, komputer sie nie wylacza, jedynie znika sygnal do monitora. operacje mozna powtarzac.

po wyjeciu karty wyczyscilem ja na ile bylo to mozliwe, niestety to jest jedna z tych calkowicie obudowanych i nie wiem czy mozna zdjac to opakowanie (gf 8800 gt)

reasumujac, jest szansa na to ze po wyczyszczeniu wszystko bedzie tip-top, watpie w to ale czy mozna ja oddac na gwarancje badz tez bez niej do serwisu, czy trzeba kupowac nowa karte.

przepraszam za brak polskich znakow, ale pisze na kompie z chorym ukladem klawiszy.
Odpowiedz cytując