Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.02.2009, 18:11
FredzIo napisał(a):Wyświetl post
liczę, że w pierwszym meczu na wiosnę skład naszej drużyny będzie wyglądał tak: 'Vastrattan - [...]'
Na to bym akurat zbytnio nie liczyl.
Sprawa chyba wyglada tak ze akurat jakos udalo sie klubowi 'wyszarpnac' te 200 czy 300 tys ojro na bramkarza - tyle ze jednak doszli do wniosku(slusznie czy nie - ciezko powiedziec jak i ciezko powiedzic czy bylo to wrozenie z fusow - czyt. z jednego sparingu , czy tez obydwu juz wczesniej rzetelnie ogladano) ze ani Slowak ani Fin nie gwarantuja tego ze beda lepsi od Pawelka a wiec nie ma sensu ryzykowac pieniadzem , ktorego jak wiemy jest bardzo malo , bo wyrzucenie kilkuset tys euro i wkopanie sie w kolejnego przecietnego zawodnika na kilka lat, moglo by pociagnac katastrofalne skutki dla tych, ktorzy ten transfer przeprowadzali i ktorzy go zaakceptowali - czyli krotko mowiac calego sztabu trenerskiego , oraz Lysego.

A kangur? - kangur najpewniej kosztuje grosze(prowizja dla menago) i do tego pewnie wymagania placowe ma takze minimalne w porownaniu do w/w dwojki.Kontrakt na pol roku - wiec tu tez ryzyko jest zadne....pozostaje tylko pytanie czy on potrafi bronic i czy w przypadku gdy Pawelek nadal bedzie prezentowal fatalna forme , bedzie w stanie stanac miedzy slupkami i bronic przyzwoicie.

CV ma najgorsze jakie w zyciu widzialemale wieki temu gral tam niby w jakiejs młodzieżówce....Nie chce mi sie wierzyc ze jesli mialby jakis umiejetnosci to tak by sie jego kariera potoczyla, z drugiej strony nie chce mi sie wierzyc by nasi trenerzy byli takimi ignorantami, by zatrudniac totalne beztalecie....i tu tez jestem w kropce

Ogolnie czas pokaze, choc moze by tez tak ze Mariusz wespnie sie na wyzyny wlasnego masochizmu i kangur nie powacha trawy, wpisujac do swojego CV kolejny klub z bilansem meczy - 0

ps najgorszy by byl taki wariant ze Pawelek broni slabo, kangur jest jeszcze slabszy wiec broni...Pawelek.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 16.02.2009 o godz. 18:14.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując