Wyświetl pojedynczy post
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.02.2009, 00:07
[quote=1q2;674285]
Wiesz wislak68 - z Toba to jest tak ze widzisz u kogos drzazge a juz belki u siebie nie.Zawsze dziwili mnie ludzie ktorzy zarzucajac innym myslenie zero jedynkowe, sami mysla dokladnie tak samo.
Wiec sugerowalbym zastanowienie sie czy Ty aby nie jestes tu sluzbowo, tyle ze zostales wyslany tu siac propagande przez odwrotna opcje

ps i na przyszlosc.Jak juz dyskutujesz to dyskutuj a nie wal zwyklymi oszczerstwami na prawo i lewo( a tak rozumiem posadzanie kogos o to ze bierze kase za pisanie tu) bo to mile nie jest.
Jak jest tu sporo osob z ktorymi w rozych kwestiach fundamentalnie sie nie zgadzam , to do lba by mi nie przyszlo by wysuwać takie oskarzenia.[/quote]

Kolego drogi,

Zwróć prosze uwagę że te jak to nazywasz oszczerstwa nie zostały bynajmniej wysunięte przeze mnie. Kilka innych osób zasugerowało taką możliwość. Po kilkutygodniowej analizie wpisów kolegi doszedłem po prostu do wniosku że ich sugestie bynajmniej nie muszą być bezpodstawne.

Jeśli chodzi natomiast belkę i drzazgę to w największym skrócie wygląda to tak: każdy ma prawo do swoich poglądów nawet jeśli inni uważają je za ekscentryczne. Jak rozumiem jednak poglądy powinny być jakoś uargumentowane (nawet jeśli adwersarz uzna argumenty za nierozsądne). Dlatego mając świadomość że moje przekonania nie koniecznie muszą odpowiadać części użytkowników tego forum staram się podać argumenty/przyczyny dla których uważam że to jednak ja mam rację.
Mogę dodać że czytając twoje posty łatwo zauwazyć że jesteś zwolennikiem innej opcji niż ja. Jednak w przeciwieńtwie do kolegi hoho starasz się swoje opinie argumentować/dyskutować. I zupełnie nie ma znaczenie fakt że część użytkowników (w tym ja) z Twoimi argumentami sie nie zgadzamy. Twoje poglądy, twoje prawo do błędu. Ale przede wszystkim: masz poglądy.
U kolegi hoho tego nie ma. Jeśli potrzebujesz dowodu popatrz na jego wpisy powyżej. Bełkot.I dlatego zaczynam się zgadzać z opiniami niektórych użytkowników dotyczących jego motywacji.
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 16.02.2009 o godz. 00:22.