Wyświetl pojedynczy post
hoho
Banita

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.02.2009, 20:01
JEDREK76 napisał(a):Wyświetl post
Tak jeżeli stać Cię na zakup samochodu i wybierzesz tego producenta, który ma swoje zakłady w Polsce i ten model, który jest u nas produkowany/składany to pracownik takiego zakładu ma większe szanse na pozostanie na swoim stanowisku pracy niż jeśli wybierzesz jakąś... mazdę czy inną cholerę, z Polską mającą tyle wspólnego co ja czy Ty z Japonią.
Pojmujesz czy może za ciężkie to dla Twojego umysłu
Wytknałem ci to ,bo własnie ja sie bałem ,że tego nie rozumiesz ,a co gorsza nie rozumieją tego twórcy reklamówki PISu.W Polsce chyba tylko stricte polskie jest jedzenie ,no i moze jakies AGD szajsowe typu Amica.Dlatego ciekawe co Kaczynski ma do powiedzenia np w sprawie kupowania Oplów ,ktorego fabryki sa w Polsce lub tez np fabrykach w ktorych montuje sie teleiwzory z czesci sprowadzanych z Azji .Mogli zrobic reklamówke "kupujcie wszystko" mialoby to , przy duzym wymieszaniu kapitałow na polskim rynku ,podobny skutek.Tak wiec przecietny zjadacz chleba i tak kupuje tylko jedzenie i wydaje na to co musi ,a bogaty sobie kupi markowe ,które mu sie podoba.
Ostatnio edytowane przez hoho : 15.02.2009 o godz. 20:03.