Wyświetl pojedynczy post
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.02.2009, 18:28
Marszałek.

Oglądałem mecz z Aston Villą i tam grały jej rezerwy, gdyż oni już mieli awans w kieszeni. Ale choćbyś nie wiem, jakie argumenty mi tu przytaczał, to nie przesadzaj z tym samobiczowaniem. Ja tylko twierdzę, że rożnica między jakimś tam tureckim nonamem a Wisłą Kraków, jest na korzyść Wisły. Nie przypominam sobie, żeby Wisła dostała od luminarzy piłkarskich, takie baty, jak Beskitas. Brakło nam tylko awansu do LM, choć z PAO wyrąbał nas sędzia i Cupiał nie kombinuje u nas w lidze czy w pucharach, jak inni z sędziami. Co nie zmienia faktu, że ja także uważam naszą ligę za bardzo słabą i liczę, że po ME 2012 i takich sponsorach , jak Solorz i kolejni ją zasilający, nasza liga dla takich Słowaków będzie drogą ich awansu sportowego a taka , jak turecka przestanie być już lepsza w wydaniu, nawet tych ich topowych zespołów.

A swoją drogą może powiesz mi kiedy ostatnio Słowacja, od powstania w 1992 roku, grała w MŚ czy ME, bo jakoś nie pamiętam ? A jeśli na podstawie jednorazowego wyskoku Petrzałki, chcesz mi udowodnić, jej wyższość nad Wisłą, to tego nie przyjmę do wiadomości, choćbyś nie wiem, jakie argumenty stosował.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując